Streekbier weekend 2024

Na een verlengd zonovergoten weekend (die korte bui vergeten we even) vol plezier en een hartverwarmende steun van onze trouwe sympathisanten, kijken we met ons harmonieorkest terug op een onvergetelijk evenement.

Met een opkomst van talrijke enthousiaste supporters op het binnenplein van het gemeentehuis te Nazareth, markeerde het concert het hoogtepunt van het weekend. De harmonie verwelkomde niet alleen trouwe aanhangers, maar ook nieuwe gezichten van toevallige passanten.

Een bijzonder aspect van het concert was de inclusiviteit ervan. Niet alleen ervaren muzikanten traden op, maar ook de jeugd kreeg de kans om hun talent te tonen naast de meer ervaren leden. Dit creëerde een sfeer van samenhorigheid binnen onze harmonie.

Het repertoire van de avond was een perfecte mix van lichte en meer complexe stukken, variërend van de vrolijke deuntjes van "Cups" tot de dramatische klanken van "The Phantom of the Opera", en van de opwindende melodieën van "Zorro" tot de moderne hits van Coldplay. Deze gevarieerde selectie zorgde voor een boeiende luisterervaring voor het diverse publiek.

Te midden van het kermis gedruis bleek de harmonie een oase van rust te zijn. Het serene binnenplein bood een welkome afwisseling voor de bezoekers, die genoten van hun drankjes tot in de vroege uurtjes.

Het succes van dit weekend zou niet mogelijk zijn geweest zonder de vrijgevigheid en betrokkenheid van onze sympathisanten en onze leden. Heel hard bedankt hiervoor. 

Met de herinnering aan dit geslaagde evenement vers in het geheugen, kijken we uit naar toekomstige samenwerkingen en muzikale hoogtepunten met de gemeente Nazareth aan haar zijde.Redacteur: E.M.

Geschreven op

Streekbier weekend 2024