Harmonie zorgt voor een bruisende deelname aan de Cultuurmarkt in Nazareth

Zaterdag 14 september 2024 is het zover! Tijdens de Cultuurmarkt in Nazareth kan je onze harmonie terugvinden op verschillende locaties en genieten van een gezellige, creatieve namiddag.

cultuurmarkt rechthoek

Breng zeker een bezoekje aan onze infostand bij CC Het Centrum, waar je meer informatie kan krijgen over onze harmonie en haar activiteiten. Voor wie zin heeft in wat actie, bieden we in ons muzieklokaal tegenover CC De Zwaan fijne workshops aan, we hebben voor de kleintjes ook eendjesvissen en kindergrime. Of je nu een cultuurliefhebber bent of niet, iedereen is welkom om onze harmonie te komen ontdekken!

Bovendien is er een sfeervol terras vanaf 15u waar de kinderen kunnen genieten van een heerlijk ijsje en/of frisdrankje. Volwassenen kunnen zich laten verwennen met een verfrissende cocktail of mocktail. De ideale plaats op je te ontspannen in de gezellige ambiance.

En dat is niet alles! In de buurt van ons muzieklokaal ontdek je ook de UiTPAS-stand, waar wij binnenkort ook bij aansluiten. Vergeet daarnaast zeker niet de prachtige expo in CC De Zwaan te bezoeken, waar lokale artiesten tentoonstellen en het Mondiale Dorp.

Kortom, mis ons niet tijdens de Cultuurmarkt in Nazareth voor een namiddag vol plezier en cultuur!