Streekbierweekend

Info

vrijdag 17 mei 2024 om 20:15u

Gratis toegang

Locatie

Binnenhof gemeentehuis
Dorp 1
9810 Nazareth

Deel dit evenement

Ook dit jaar is het weer zover: het streekbierweekend van de harmonie op het binnenhof van het gemeentehuis te Nazareth! . Een viering van ons Belgisch erfgoed, met een overvloed aan hop en gerstenat. We zijn trots op onze reputatie als land met de rijkste selectie aan bieren ter wereld, en tijdens dit kermisweekend van vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei 2024 kun je daar volop van genieten.

Maar er is meer dan alleen het lessen van de dorst - we hebben ook oog voor het versterken van onze werking. De opbrengsten komen ten goede aan "het spijzen van de kast".

De bieren worden geserveerd in hun eigen karakteristieke glazen, en sommige varianten halen een stevig alcoholpercentage van wel 12°. Een ware ontdekkingstocht voor liefhebbers van ambachtelijk gebrouwen dranken! Voor degene die liever een alcoholvrij drankje verkiezen is er zeker ook keuze in overvloed.

Op zondag om 18 uur trakteren de muzikanten (samen met onze jeugdmuzikanten) je bovendien op een betoverend openluchtconcert, dat plaatsvindt op de sfeervolle binnenkoer van het gemeentehuis, tussen het muzieklokaal en cultuurcentrum De Zwaan. Een perfecte afsluiter van het Pinksterweekend vol gezelligheid en muziek!