Cocktail & Mocktail weekend

In een bruisend en feestelijk kermisweekend van 15 tot 17 september biedt onze harmonie een verrassende en smaakvolle twist aan de festiviteiten. Naast de gebruikelijke attracties en kraampjes op het dorp zal de harmonie ook dit jaar een verfrissende toevoeging zijn: een uitgebreid assortiment aan cocktails en mocktails, allemaal tegen bijzonder schappelijke prijzen.

Terwijl de muziek van de kermisattracties op de achtergrond speelt, zullen getalenteerde leden van de harmonie achter de cocktailbar staan om hun mixologische vaardigheden te tonen.

Of je nu een liefhebber bent van kleurrijke en verfrissende cocktails of de voorkeur geeft aan alcoholvrije opties, de harmonie heeft voor elk wat wils. De ervaren mixologen zullen een breed scala aan klassieke en eigentijdse cocktails serveren, maar we bieden natuurlijk ook nog de standaard drankjes aan. 

Op zondag 17 september zal de kersmis bezoeker niet enkel en alleen kunnen genieten van zijn drankje, maar we trakteren hen om 18u op een concert op het binnenplein achter het gemeentehuis. Dus kom langs en laat je oren en smaakpapillen verwennen.

Vrijdag openen we vanaf 22 uur, zaterdag kan je bestellen vanaf 15 uur
en zondag kan je ons vinden vanaf 16 uur.

tot dan!

redacteur: E.M.

Geschreven op