EMJ Neerpelt 2019

Wat een weekend!

Onze jeugd heeft er een prachtig weekend opzitten. Eentje vol ontspanning, plezier en een fenominale prestatie. Vrijdagavond kwamen ze vol enthousiasme toe op het domein het Blauwe Meer te Lommel. Na het verdelen van de kamers was het tijd om onder de wol te kruipen.

De zaterdag was flink gevuld. In de voormiddag was het tijd voor de laatste repetitie. De puntjes werden op de i gezet en er werden nog enkele aanmoedigende woorden onder de riem geschoven. In de namiddag hadden de studenten tijd om hun neuzen in de boeken te duwen, maar er was ook tijd voor een gezellig buitenspel. 's Avonds genoten ze van de happening ' the joy of music'.

Zondag, de dag van de waarheid breekt aan. Een drukke dag vol emoties. Iedereen maakt zich klaar voor de groepsfoto. In de vroege namiddag konden ze zich opwarmen in het inspeellokaal, waarna het jurymoment stilaan naderde. Ze gaven het beste vanzichzelf in de Palethe te Overpelt. 

Om 17u00 werden de straten van Neerpelt opgeschrikt door een heuse parade. Waarna ze konden aanschuiven voor de proclamatie. Daar genoten ze van het prachtig Laureatenconcert. Het resultaat?: Eerste Prijs Cum Laude! Een schitterende beloning op het harde werk van de muzikanten en de dirigent. Nu kunnen ze alleen nog maar nagenieten van dit prachtig weekend. Bravo voor deze knappe prestatie!

Geschreven op

EMJ Neerpelt 2019